Duiken

Er zijn 886 producten

ALLES VOOR EEN COMPLETE DUIKUITRUSTING

Ben jij opzoek naar een duikuitrusting of duikmateriaal? Dan ben je bij divestore Scuba Adventures Europe aan het juiste adres! Met meer dan 30 jaar duikervaring en een online en offline duikwinkel in Nederland staan wij altijd klaar om jou passend advies te geven. Dus wil jij een duikuitrusting kopen? Kijk...

ALLES VOOR EEN COMPLETE DUIKUITRUSTING

Ben jij opzoek naar een duikuitrusting of duikmateriaal? Dan ben je bij divestore Scuba Adventures Europe aan het juiste adres! Met meer dan 30 jaar duikervaring en een online en offline duikwinkel in Nederland staan wij altijd klaar om jou passend advies te geven. Dus wil jij een duikuitrusting kopen? Kijk dan verder op onze webshop of bezoek onze winkel aan Duiklocatie Boschmolenplas in Heel.

GOEDE DUIKSPULLEN VORMEN DE BASIS

Jouw duik uitrusting maakt het verkennen van de onderwaterwereld mogelijk. Daarom is het belangrijk dat jouw duikspullen kwalitatief goed is en bij jouw wensen en behoeftes past. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebied waar je gaat duiken, het type duik dat je gaat maken en jouw persoonlijke voorkeuren. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment duikmaterialen van topmerken, zodat er altijd een product is dat aan jouw wensen voldoet.

Een complete basisuitrusting bestaat in ieder geval uit de volgende duikmaterialen:

-          Een duikfles

-          Een duikautomatenset. Wij verkopen zowel losse ademautomaten als complete sets.

-          Een duikpak. Bij ons heb je de keus uit droogpakkenwetsuit shorty’s en natpakken

-          Een duikmasker

-          Een snorkel

-          Een paar vinnen

-          Een trimvest met lood(gordel)

-          Duikinstrumenten, zoals een duikcomputer, een duikkompas en een manometer.

Daarnaast kun je jouw duikuitrusting aanvullen met verschillende duikaccessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duiklampen, duikmessentassen en merchandise van jouw favoriete merken. Tot slot kun je bij ons terecht voor tech duikmateriaal in onze duikshop.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 886 producten

Filter by

Prijs
Merk
Type Lens
Kleur
more... less
Maat
more... less
Type SMB
Uitvoering
Type Backplate
Bar
Volume
Gewicht Lood
Lengte Spools/Reels
Filter

Duiken

Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.