Accessoires

Er zijn 13 producten
Toont 1 - 13 of 13 producten
 • Waterproof Latex Dry Gloves HD Short
  740-023-50

  Waterproof Latex Dry Gloves HD Short Deze zeer comfortabele drooghandschoenen hebben voorgebogen vingers en een heavy duty oppervlakte dat voor extra grip en stevigheid zorgt. De binnenhandschoenen garanderen jou van warmte en comfort tijdens de duik. Deze drooghandschoenen zijn bijzonder geschik voor Antares Glove systemen, maar werkt ook perfect met...

  € 58.00
 • Rochester Wideband Condoom Catheter
  2091601-M

  Rochester Wideband Condoom Catheter Rochester Wide Band catheter condoom voor Pee Valve. 100% silicone, bevat geen latex. Model Wide Band heeft een extra brede plakstrook en wordt per stuk verpakt geleverd met “hoedje”. 30 Stuks per verpakking.

  € 80.00
 • DUI Rock Boots
  A20913201-4

  DUI Rock Boots Deze Rock Boots zijn ontworpen om te dragen bij DUI droogpakken. Echter zijn ze met een sok ook zeer geschikt om onder een natpak te dragen. Door de stevige boots zijn ze perfect voor duiker die stukken moeten lopen en klimmen om bij hun duikplek terecht te komen of om bootladder op te klimmen.

  € 99.00
 • Scubapro Heavy Duty Boots 6.5mm
  57.055.000

  Scubapro Heavy Duty Schoenen 6.5mm Ooit koude voeten gehad? Of ben je op weg naar het water wel eens over scherpe rotsen gestruikeld? Dan zul je blij zijn met deze duikschoentjes. Ze kunnen tegen een stootje en zijn robuust en comfortabel tegelijk - perfect voor koud water en ruige omstandigheden.

  € 67.00
 • DUI Zip Dry Gloves Heavy Duty
  A20913254

  DUI Zip Seal Heavy Duty Dry Gloves De DUI ZipGloves zijn geschikt voor elk DUI pak met ZipSeal aansluiting. Verwijderd simpelweg de pols ZipSeal van de mouw en vervang deze met de ZipGlove. Dankzij de aangesloten handschoen en bijgeleverde onderhandschoen blijven jouw handen droog en warm gedurende de hele duik. De Heavy Duty handschoenen zijn zeer stevig...

  € 185.00
 • DUI Zip Seal Arm Silicone
  A20913284

  DUI ZipSeals Arm Silicone Mis nooit meer een duik!Alle DUI droogpakpakken bevatten gepatenteerde DUI ZipSeals waarmee je in enkele minuten een polsafdichting kunt verwisselen. Of verwijder je ZipSeals en schakel over naar ZipGloves voor de warmste handen die je ooit hebt gehad. Niet alle siliconenseals zijn gemaakt van dezelfde samenstelling. DUI gebruikt...

  € 99.00
 • DUI Zip Seal Neck Latex
  A20913249

  DUI ZIP Seal Neck Latex Mis nooit meer een duik! Alle DUI-droogpakpakken bevatten gepatenteerde DUI ZipSeals waarmee je in enkele minuten een gescheurde hals- of polsseal kunt verwisselen.

  € 139.00
 • DUI Zip Seals Arm Latex
  A20913250

  DUI ZipSeals Arm Latex Mis nooit meer een duik!  Alle DUI droogpakpakken bevatten gepatenteerde DUI ZipSeals waarmee je in enkele minuten een polsafdichting kunt verwisselen. Of verwijder je ZipSeals en schakel over naar ZipGloves voor de warmste handen die je ooit hebt gehad.

  € 99.00
 • Halcyon Streamline P-Valve
  40.040.003

  Halcyon Streamline P-Valve Halcyon Dive Systems is verheugd de release van de volgende generatie van de P-Valve aan te kondigen. Het ontwerp van de P-Valve is het resultaat van twee jaar ontwikkeling, gebaseerd op de praktische behoeften van duikers van over de hele wereld. Als een accessoire dat de afvoer van urine aan boord via een droog of nat pak...

  € 195.00
 • DUI Zip Seal Neck Silicone
  A20913284

  DUI ZipSeal Neck Silicone Mis nooit meer een duik!  Alle DUI droogpakpakken bevatten gepatenteerde DUI ZipSeals waarmee je in enkele minuten een hals- of polsseal kunt verwisselen. Niet alle siliconenseals zijn van dezelfde samenstelling. DUI gebruikt een gepatenteerde blend en duiktests tonen aan dat DUI Silicone ZipSeals duurzamer zijn dan andere...

  € 139.00
 • DUI Zip Seal G2 Latex
  A20913287

  DUI Neckseal G2 LatexMis nooit meer een duik ! Alle DUI-droogpakpakken bevatten gepatenteerde DUI ZipSeals waarmee je in enkele minuten een gescheurde hals- of polsseal kunt verwisselen. Het G2 model is ideaal voor hoofdomtrekken van 23 " (58 cm) of groter.

  € 139.00
 • Scubapro Evertec Hood LT
  67.040.500

  Scubapro Evertec Cap LT Deze 5mm droogpak cap van Scubapro heeft een verlengde nekseal die er samen met jouw droogpakseal ervoor zorgt dat jouw lichaamswarmte niet verlopen gaat en het water buiten blijft. Dankzij de faceseal zit de cap comfortabel en blijft water buiten. De cap is geschikt voor vrijwel ieder droogpak.

  € 46.90
 • Nordic Blue Dry Gloves + Onderhandschoen
  A20916803-M-BLK

  Nordic Blue Drooghandschoenen + Onderhandschoen De Nordic Blue drooghandschoenen met conische seal zijn op elk pak perfect te gebruiken, zelfs op natpakken.De conische seals van de handschoenen sluiten perfect af, ongeacht welk pak je aan hebt. De thermische binnenvoering houd je handen heerlijk warm.

  € 67.00
Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.