Droogpakschoenen

Er zijn 3 producten
Toont 1 - 3 of 3 producten
 • DUI Rock Boots
  A20913201-4

  DUI Rock Boots Deze Rock Boots zijn ontworpen om te dragen bij DUI droogpakken. Echter zijn ze met een sok ook zeer geschikt om onder een natpak te dragen. Door de stevige boots zijn ze perfect voor duiker die stukken moeten lopen en klimmen om bij hun duikplek terecht te komen of om bootladder op te klimmen.

  € 99.00
 • Scubapro Heavy Duty Boots 6.5mm
  57.055.000

  Scubapro Heavy Duty Schoenen 6.5mm Ooit koude voeten gehad? Of ben je op weg naar het water wel eens over scherpe rotsen gestruikeld? Dan zul je blij zijn met deze duikschoentjes. Ze kunnen tegen een stootje en zijn robuust en comfortabel tegelijk - perfect voor koud water en ruige omstandigheden.

  € 67.00
 • Scubapro Heavy Duty Drysuit Boots
  57.080.200

  Scubapro Droogpak Schoenen Een ‘must-have’ schoen voor elke droogpakduiker die naar de duikplek moet lopen of klimmen. Met deze sterke schoen kunt u de ruigste kustlijn aan. Hij zit comfortabel over de neoprenen of latex sokken van een droogpak.

  € 69.00 € 25.00
Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.