Duikbrillen

Er zijn 40 producten

De beste duikbril kopen?

Een duikmasker is één van de meest essentiële onderdelen van jouw uitrusting. Het zorgt er immers voor dat jij onderwater kan genieten van de exotische vissen, mooie koralen en indrukwekkende wrakken. Daarom is een goed passende duikbril erg belangrijk. Duikbrillen komen in verschillende pasvormen, kleuren en type glazen...

De beste duikbril kopen?

Een duikmasker is één van de meest essentiële onderdelen van jouw uitrusting. Het zorgt er immers voor dat jij onderwater kan genieten van de exotische vissen, mooie koralen en indrukwekkende wrakken. Daarom is een goed passende duikbril erg belangrijk. Duikbrillen komen in verschillende pasvormen, kleuren en type glazen. Lees daarom verder voor onze tips bij het kopen van een duikbril.

De beste duikbril voor jouw gezicht

Zoals zojuist werd benoemd is een goed passend duikmasker erg belangrijk. Een slecht passend masker is oncomfortabel en kan zelfs pijn gaan doen. Daarom hebben wij een paar handige tips bij het passen van een duikbril.

  • Druk het masker zacht tegen je gezicht, zonder de maskerband over je hoofd te trekken. Zorg ervoor dat er geen haren tussen jouw gezicht en de seal van het masker zitten. De onderkant van het masker moet boven de lip zitten.
  • Adem rustig in door de neus. Het masker zou nu aan jouw gezicht moeten zuigen zonder dat hierlangs nog lucht naar binnen komt. Daarnaast moet het niet mogelijk zijn om in te blijven ademen door de neus.
  • Beweeg voorzichtig je gezicht en trek zacht aan het masker. Blijft het masker goed zitten en knelt het niet? Dan is de pasvorm in ieder geval goed.

Deze tips kun je ook toepassen als je opzoek bent naar een freedive duikbril of duikbril met snorkel.

Lees onze Buyers Guide over duikmaskers!

Wil je na het lezen van dit stuk nog meer tips en informatie krijgen over duikbrillen? Lees dan onze Buyers Guide: Welke duikbril past het best bij mij? Hierin vind je:

  • Extra tips over het passen van een duikbril.
  • Meer informatie over de voor- en nadelen van verschillende type duikmaskers.
  • De voor- en nadelen van transparant vs. gekleurd siliconen.
  • Tips over het onderhouden en schoonmaken van jouw duikbril.
Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 40 producten

Filter by

Prijs
Merk
Type Lens
Kleur
more... less
Maat
more... less
Filter
Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.