Gratis bezorging vanaf €65,00 in Nederland*

Woon je in België, Duitsland of Luxemburg, dan gelden de volgende tarieven**

  • Bestellingen van   0 tot   5 kilo: €20,80
  • Bestellingen van   5 tot 10 kilo: €26,30
  • Bestellingen van 10 tot 20 kilo: €35,70
  • Bestellingen van 20 tot 30 kilo: €42,45

*  Voor lood, duikflessen en duikkisten kunnen andere tarieven gelden.
** Maximaal formaat voor zending is 100x50x50.

Volg je bestelling via Track&Trace

Nadat wij je bestelling hebben verwerkt, ontvang je van ons per e-mail de Track & Trace-code waarmee je je bestelling kunt volgen vanuit ons magazijn tot bij jou aan de deur (via de site van postnl.nl). Zo weet je precies waar je pakket zich bevindt en wanneer het bezorgd wordt.

Snelle levering via PostNL

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en betaald, zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, dan ontvang je je bestelling (indien op voorraad) binnen 48 uur*. Bestel je in het weekend, dan wordt je bestelling meestal op woensdag bezorgd. PostNL bezorgt je bestelling op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:30 uur en op zaterdag overdag. Voor ontvangst van je bestelling is een handtekening vereist. * Bezorging in het buitenland kan langer duren.

Niet thuis?

Als je niet thuis bent op het moment dat je bestelling wordt bezorgd, dan biedt PostNL je bestelling de volgende dag weer aan. Ben je dan ook niet thuis? Dan wordt in Nederland je bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Natuurlijk ontvang je hier bericht over van de postbezorger. Wil je dat je bestelling in het buitenland geleverd wordt, dan biedt de postbezorger je pakket twee keer aan. Ben jij tweemaal niet thuis om de bestelling in ontvangst te nemen, dan wordt het pakket teruggestuurd naar Nederland. Neem in dat geval even contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken hoe wij je bestelling het beste aan jou kunnen leveren.

Je bestelling ophalen

Naast het thuis laten bezorgen van je bestelling, is het ook mogelijk om je bestelling in onze winkel af te halen. Je plaatst dan gewoon je bestelling via deze site en wij maken je bestelling in orde. Vervolgens ontvang je een bericht per e-mail zodra je de bestelling kunt komen ophalen.
Controleer voordat je je bestelling komt ophalen even onze openingstijden.

Ons adres is:
Scuba Adventures Europe
Bosmolenweg 14
6097NG Heel
Nederland


Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.