Garantie

Scuba Adventures Europe wil jou het beste duikmateriaal leveren zodat iedere duik of snorkeltocht een geweldige én veilige ervaring is. Toch kan het voorkomen dat er iets mis is met het duikmateriaal of dat het product defect raakt. Omdat wij weten hoe belangrijk goed duik- en snorkelmateriaal is, krijg je bij Scuba Adventures Europe twee jaar garantie* op het duik- en snorkelmateriaal dat je bij ons koopt.

Als de door jou gekochte goederen gebreken vertonen, zal Scuba Adventures Europe de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven (dat wil zeggen dat je dat van het product mag verwachten waarvoor het product bedoelt is). Als je een klacht hebt over overduidelijke materiaal- of fabricagefouten van de door ons geleverde goederen, waaronder transportschade, kun je ons hiervan op de hoogte brengen door contact met ons via telefoon of e-mail, door langskomen in onze winkel of ons contactformulier gebruiken. Dan zoeken wij samen naar een oplossing zodat jij snel weer het water in kan!

De garantie geldt niet wanneer:

  •          De garantietermijn van twee jaar verstreken is;
  •          Er sprake is van beschadiging door opzet of als gevolg van ondeugdelijk gebruik;
  •          Er reparaties of onderhoud zijn verricht aan het geleverde product, door jou zelf of door derden;
  •          Er sprake is van normale slijtage door gebruik van het product;
  •          Jij (of derden) wijzigingen hebt aangebracht aan het product;
  •          Je het product nog niet betaald hebt.
  •          Het product beroepsmatig gebruikt wordt (B2B garantie is 1 jaar)

*Dit geldt niet voor droogpakritsen, droogpakmanchetten, accu’s van duiklampen, lampen en losse elektronica en op producten die beroepsmatig gebruikt worden (B2B garantie is 1 jaar). Sommige fabrikanten bieden extra garantie.


Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.