Ons Retourbeleid

Ben je niet 100% tevreden over jouw aankoop? Dan kun je jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De voorwaarden hiervoor zijn dat het product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons moet worden geretourneerd. Producten die wij niet retour kunnen nemen zijn:
- Producten die niet via onze webshop zijn aangekocht. (Producten die in de winkel zijn aangeschaft, kunnen enkel in de winkel geretourneerd worden).
- Producten waarvan vooraf is aangegeven dat deze niet retour kunnen, bijvoorbeeld met oogpunt op hygiëne en producten als cadeaukaarten.
- Producten die zijn gebruikt of gedragen en producten die niet meer verzegeld zijn.

Retouradres
Scuba Adventures Europe
Bosmolenweg 3
6097 NG Heel

Ruilen of retourneren via de post
Voldoet het product niet aan jouw wensen? Dan kun je jouw bestelling eenvoudig binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Dat kan door de volgende stappen te volgen:
- Print het Retourformulier, vul deze in en voeg deze toe aan jouw retourzending.
- Verpak de artikelen die je retour wil zenden samen met het Retourformulier in een geschikte doos, bijvoorbeeld de doos waarin je jouw bestelling hebt ontvangen.
- Verzend het pakket via de door jou gekozen vervoerder, bijvoorbeeld DHL of PostNL. Breng het pakket naar het postkantoor of servicepunt en vergeet niet om een verzendbewijs te vragen; dit is jouw bewijs van verzending en zo kunnen wij het pakket altijd traceren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen krijg je van ons bericht. Binnen maximaal 14 dagen nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen, ontvang je het
aankoopbedrag incl. eventuele verzendkosten terug op jouw rekening.

Wil je het product ruilen of heb je het verkeerde product ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat jij het juiste product zo snel mogelijk ontvangt.

Ruilen of retourneren in de winkel
Het product ruilen of retourneren in de winkel kan natuurlijk ook. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling gratis in onze winkel aan de Boschmolenplas.
Om jouw artikel in de winkel te retourneren hoef je enkel het te retourneren product mee te nemen.
De terugbetaling vindt plaats via de zelfde betaalwijze die je hebt gebruikt voor je aankoop. Je kunt ook een nieuwe aankoop doen in de winkel. In dat geval wordt het nieuwe
aankoopbedrag verrekend met de openstaande terugbetaling.

Link naar modelformulier herroeping


Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.