Onderhoud duikmateriaal

Om zorgeloos te kunnen duiken, heb je niet alleen de juiste duikuitrusting nodig maar moet je duikmateriaal net als jijzelf in perfecte conditie zijn.
Periodiek onderhoud is dan ook een must om langer plezier te hebben van je duikuitrusting en zeker te weten dat je veilig duikt.

Door eens per jaar je ademautomaat, trimvest en duikflessen langs te brengen voor een preventieve onderhoudsbeurt, verminder je de kans op storingen of andere ongemakken onder water.

Je kunt bij Scuba Adventures Europe onder andere terecht voor:

  • periodieke onderhoudsbeurten van je ademautomaat;
  • onderhoudsbeurten van je bcd/trimvest;
  • reparatie en onderhoud van je duikpak (natpakken en droogpakken)
  • batterijwissel van je duikcomputer of duikhorloge;
  • visuele inspectie van je duikflessen;
  • de verplichte hydrostatische keuring van je duikflessen (in Nederland is deze elke vijf jaar verplicht).

Scuba Adventures Europe geeft drie maanden garantie op alle onderhoudsbeurten.

Gecertificeerde onderhoudsspecialisten

Kies je voor Scuba Adventures Europe dan kies je voor een team van specialisten. Je duikmateriaal wordt namelijk geïnspecteerd, onderhouden en gerepareerd door gecertificeerde vakmensen. Dit verzekert je van een professionele service en 100% veilig duikmateriaal. 

Contact

Indien je vragen hebt over een product, bel dan naar +316 – 5370 1903, stuur een e-mail naar info@scuba-adventures.eu of maak gebruik van het contactformulier. De hoogwaardige artikelen die worden aangeboden en de kwaliteit van het advies dat wordt gegeven, maken Scuba Adventures Europe tot de beste duikwinkel van Nederland en omstreken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.