OMS Oone Dames Uitbreiden

OMS Oone Dames

OMS OMS

Nieuw

OMS Oone Droogpak

 

Het Oone droogpak van OMS is een comfortabel droogpak, extreem flexibel en tegelijkertijd oersterk. Daarnaast is de duurzaamheid en UV-resistentie significant hoger dan bij andere droogpakken. En het pak is zeer geschikt voor elke duiker, dankzij de uitgbreide maatreeks en de vele kleuropties. En dat alles voor een mooie prijs, zo koop je al een OMS Oone voor €1799,-.

 

Heb jij interesse in één van deze droogpakken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

of kom langs in onze winkel aan de Boschmolenplas. Dan nemen wij samen met jouw alle opties door en wordt jouw pak direct besteld!

Meer details

€ 1.799,00

incl. BTW

OMS Oone Droogpak

 

Het Oone droogpak van OMS is een comfortabel droogpak, extreem flexibel en tegelijkertijd oersterk. Daarnaast is de duurzaamheid en UV-resistentie significant hoger dan bij andere droogpakken. En het pak is zeer geschikt voor elke duiker, dankzij de uitgbreide maatreeks en de vele kleuropties. En dat alles voor een mooie prijs, zo koop je al een OMS Oone voor €1799,-.

 

Specificaties:

 • Zwart nylon 360g/m3

 • Verschillende kleuropties Cordura® overlays met PU coating op de schouders en knieën

 • Diagonale front-entry rits (self-donning). YKK high density plastic

 • Telescopische torso, bretels en crotch strap

 • Warm neck kraag en ritsbescherming

 • OMS silicone pols- en nekseals die betere zijn dan latex seals, vanwege:

- het hoge draagcomfort

- de elastischteit en duurzaamheid die 10 en 5 keer hoger is

- de hoge UV-bestendigheid

- de minimale kans op allergische reacties op siliconen

 • Nieuwe Super Flex Hood met superieure rek en thermische bescherming

 • Swivel inlet & adjustable automatic exhaust valve met slang

 • Flexibele en meest duurzame naadsealing met urethaancoating

 • Twee grote pockets gepositioneerd op het rechter én linker been

 • Ultraflex boots met klittenband.

 

Kleuropties:

Bij de selectie voor Individual Size & Color kun je zelf de kleur van jouw overlay, tassen en kniestukken uitkiezen. De leuke kleuropties komen in Lizard Green, Miami Blue, Lava Orange en Pink, die daarnaast erg goed matchen bij de OMS SlipStream vinnen en Tribe en Tattoo maskers. Daarnaast heb je nog de keuze uit grijs, zwart en rood. Alle kleuren matchen daarnaast bij de OMS Wings, die in dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn! Bij de foto's vind je voorbeeld van de verschillende kleuren.

Deze kleuren kun je naar eigen smaak combineren en samenstellen.

 

Maatopties:
- Dames Standaard maten: S, M Prijs: €1799,-
- Dames Uitgebreide maten: SS, ST, MS, MT, MLS, ML, MLT, LS, L, LT Prijs: €1999,-

- Dames Individual Size & Color: Alle bovengenoemde maatopties plus kleuropties Prijs: €1989,-


- Heren Standaard maten: S, M, L, XL, XXL Prijs: €1799,-
- Heren Uitgebreide maten: SS, ST,
MS, MT, LS, LT, XLS, XLT, XXLS, XXLT Prijs: €1999,-

- Heren Individual Size & Color: Alle bovengenoemde maatopties plus kleuropties Prijs: €1989,-

MaatS,M,L,S Short,S Tall,M Short,M Tall,L Short,L Tall,M/L,M/L Short,M/L Tall,Individual Size & Color
KleurZwart

OMS

 • OMS Mesh Bag

  OMS Mesh Bag   Neem hem meer op de boot of naar een duiklocatie. In de nieuwe kleuren loop je er stijlvol bij. De OMS Mesh Bag met schouderriem biedt een uitstekende gear bag met snelle drainage. Gemaakt van duurzaam 420 Denier Nylon en voorzien van PVC gecoate nylon gaaspanelen langs de bovenzijde en zijkanten voor uitstekende waterafvoer. Met voldoende ruimte voor jouw BC, een set vinnen, masker en snorkel. De stevige nylon draagriem is omwikkeld met duurzaam nylon materiaal voor een gemakkelijke grip. Daarnaast is er een meegeleverde gevoerde schouderriem. Optimaal draagcomfort dus.

  € 89,00


 • OMS Performance Double Wing

  OMS Performance Double Wing   De Performance Double wings zijn een klassieke donut-stijl, maar perfect gemeten om te passen in een standaard configuratie met dubbele tank en om niet langer of breder te zijn als de vleugel leeg is. Hierdoor kan lucht gemakkelijk van de ene naar de andere kant worden overgebracht voor een perfecte stroomlijn-, trim- en drijfvermogenregeling. De wing heeft een enkele inflator met de gegolfde slang verbonden OPV in de bovenste middelste achterste positie. De dump en overdrukklep bevindt zich achter de linkerheup. De wings hebben twee blazen, de buitenste bladder met een TPU gelamineerde voering aan de binnenkant om doorbraken, scheuren of aantasting door zout water of chloor te voorkomen. De tweede binnenste bladder is ultrasoon gelast. De buitenste blaas heeft een YKK grote tandrits voor gemakkelijk openen en sluiten en langdurige duurzaamheid. De bevestigingsgaten zijn versterkt met een tweede ring van materiaal om mogelijke zwakke punten voor slijtage of scheuren te elimineren. Deze wings zijn verkrijgbaar in 45lbs (20kg), 60lb (27kg) en meerdere kleuren.

  € 309,00


Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.