OMS SlipStream Vin en Tattoo Masker Set - Limited Edition Uitbreiden

OMS SlipStream Vin en Tattoo Masker Set - Limited Edition

OMS OMS

Nieuw

OMS Slipstream Vinnen en Tattoo Masker

 

Deze Limited Edition kleur van OMS zijn nu verkrijgbaar bij Scuba Adventures Europe.

Meer details

€ 228,00

incl. BTW

OMS Slipstream Vinnen

 

Dé duikvin met beproefd hyrodynamisch ontwerp, geeft minder weerstand bij opwaartse slag en meer stuwkracht tijdens neerwaartse slag. Ideaal voor het uitvoeren van de frog kick, shuffle kick en back kick.

 

Materiaal:

Lichtgewicht thermoplastisch elastomeer met een neutraal drijfvermogen, geeft dezelfde stijfheid en prestaties als rubberachtige maar is veel lichter

Grote voetpocket, voor het gebruik met rockboots of droogpak duikschoenen

OMS Springstraps

 

Ook te gebruiken als ideale vervanger voor je zware Jet Fins tijdens je duiken met een tropen pak.

De veel lichtere OMS slipstream heeft de zelfde zwemeigenschappen en mogelijkheden met uitzondering van het gewicht, waardoor ze ook geschikt zijn voor duiken in een natpak.

 

OMS Tattoo Masker

Het OMS Tattoo masker is een single lens masker met een heel laag volume. Het masker biedt een superieur breed en helder beeld door het gebruik van het helderste gehard glas. Het zachte, siliconen frameless gelaadsstuk biedt superieure pasvorm en comfort en is minder gevoelig voor beschadiging tijdens het gebruik en vervoeren van je masker.

Het masker is verkrijgbaar in 2 maten; Western (standaard) en Asian (klein).

MaatXL + Western,XXL + Western
KleurOcean Blue,Speed Yellow

OMS

Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.