Scubapro T-One 2020 Uitbreiden

Scubapro T-One 2020

Scubapro Scubapro

Nieuw

Scubapro T-One trimvest

 

Het nieuwe T-One front-adjustable trimjacket is speciaal ontwikkeld voor de verhuur. Het is een gebruiksvriendelijk trimjacket zonder toeters en bellen en biedt veel drijfvermogen - het is dan ook de ideale keuze voor beginnende duikers tijdens hun opleiding, maar ook voor enthousiaste duikers die op reis het liefst een uitrusting huren. De T-One kan bovendien tegen een stootje en is dan ook geschikt voor intensief gebruik onder extreme omstandigheden

Meer details

€ 309,00

incl. BTW

Scubapro T-One trimvest

 

Het nieuwe T-One front-adjustable trimjacket is speciaal ontwikkeld voor de verhuur. Het is een gebruiksvriendelijk trimjacket zonder toeters en bellen en biedt veel drijfvermogen - het is dan ook de ideale keuze voor beginnende duikers tijdens hun opleiding, maar ook voor enthousiaste duikers die op reis het liefst een uitrusting huren. De T-One kan bovendien tegen een stootje en is dan ook geschikt voor intensief gebruik onder extreme omstandigheden. De nieuwe uitvoering heeft dezelfde betrouwbare luchtkamer als de huidige T-One, maar nu gemaakt van het nieuwe sterke EndurTex nylon. Het trimjacket heeft een backpack met padding, ruime zakken met klittenbandsluiting, twee octo-zakken en de bekende standaard flesband met kunststof gesp. De nieuwe T-One, die verkrijgbaar is in vele maten en betrouwbaar comfort biedt, is een trimjacket waar elke duiker elke duik jarenlang van op aan kan.

Technisch

  • NIEUW. De luchtkamer is gemaakt van het sterke EndurTex 420 nylon, voorzien van een polyurethaan coating en hoogfrequent gelast - licht van gewicht en tegelijk buitengewoon sterk. Het resultaat? Een veelzijdig en nog lichter trimjacket!

  • Ontwikkeld voor intensief gebruik onder extreme omstandigheden en een blijvend mooie look dankzij de kleurvaste materialen en nieuwe graphics.

  • De padding op de rug is gemaakt van specifiek materiaal voor een goede grip en optimaal comfort.

  • Twee grote zakken met klittenbandsluiting om allerlei accessoires mee te nemen.

  • De twee octo-zakken zijn perfect om de slang van de octopus en het console veilig in weg te stoppen.

  • Met kleurlabels zodat de maat direct herkenbaar is.

  • Met BPI (Balanced Power Inflator).

Verkrijgbaar in de Maten: 2XS t/m 2XL

 

Gebruikers handleiding

Maat2XS,XS,S,M,L,XL,2XL
KleurZwart

Scubapro

Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.