Suunto Cobra 3 met QR en USB

Suunto Cobra 3 met QR en USB

Backorder
€ 449,00
Inclusief BTW Levertijd ±5 werkdagen

Suunto Cobra3 is een alles-in-een in console gemonteerde duikcomputer. Deze beschikt over luchtintegratie, een elektronisch 3D kompas, een gemakkelijk te lezen matrix display en vereenvoudigde vier knoppen bediening.

Suunto Cobra3 is een alles-in-een in console gemonteerde duikcomputer. Deze beschikt over luchtintegratie, een elektronisch 3D kompas, een gemakkelijk te lezen matrix display en vereenvoudigde vier knoppen bediening.

 

 • Luchtintegratie
  De Suunto Cobra3 controleert en toont je flesdruk, registreert jouw luchtverbruik, en berekent voortdurend de resterende luchttijd. De Suunto Cobra geeft een visueel en auditief alarm voor diepte en druk en waarschuwt je wanneer jouw lucht opraakt.

 

 • Duidelijke navigatie
  De Suunto Cobra3 beschikt over een unieke elektronische 3D kompas dat in elke richting kan worden gekanteld tot 45 graden, waardoor het onder water makkelijker wordt om de cijfers duidelijk en nauwkeurig te lezen.

 

 • Moeiteloze bediening
  Het makkelijk te lezen dot matrix display met electro-luminiserent backlight ,geeft alle duikkritieke informatie - waaronder koers, flesdruk, diepte en duiktijd duidelijk weer en met de vereenvoudigde vier knopbediening, is de computer eenvoudig te bedienen, zelfs wanneer je handschoenen draagt.

 

 • Multi-mode veelzijdigheid
  Met zijn Nitrox, Lucht, en Gauge modi en gas-switching mogelijkheid,levert de Suunto Cobra3 alles wat je nodig hebt om je bodemtijd te verlengen en het beste uit je duik te halen. Bij het gebruik van verrijkte lucht, kan de Suunto Cobra3 geprogrammeerd worden voor nitrox mengsels tussen 21% en 100% zuurstof. Je kunt ook de partiële zuurstofdruk tussen 0,5 en 1,6 bar instellen. In de gauge modus, kan deCobra 3 ook gebruikt worden als alleen dieptemeter en timer met profiel geheugen.

 

 • Variabele decompressie
  Met behulp van het Suunto Deep Stop RGBM-algoritme, maakt de Suunto Cobra3 continu berekeningen voor optimale opstijgtijd. De diepstop optie geeft extra bescherming tijdens diepere duiken, met een reeks van diepe stops tussen je maximale diepte en het plafond. In de Nitrox modus kun je decompressie versnellen door over te schakelen naar een gasmengsel met een hoger zuurstofpercentage. Met de Suunto Cobra3 is het snel en eenvoudig om te schakelen tussen beschikbare nitroxmengsels tijdens het duiken.

 

 • Plan en Analyse
  Met de ingebouwde duikplanner kun je te nog maken duiken plannen en nultijd gegevens voor verschillende diepten bekijken voordat je in het water gaat. Wanneer de duik voorbij is, gebruik je de Suunto Dive Manager PC software om de duik dataoverdracht naar je pc te downloaden voor verdere analyse en een gedetailleerde logboek met grafische weergave van al je duiken bij te houden.

 

De Suunto Cobra 3 Black QR+USB wordt geleverd inclusief:

 • Hoge Drukslang

 • Quick Disconnect koppeling (snelkoppeling)

 • USB kabel on je duikgegevens te downloaden naar je PC

Kleur
Black
SS018536000
Nieuw

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.