Suunto D6i Novo Black with USB Uitbreiden

Suunto D6i Novo Black with USB

Suunto Suunto

SS021956000

Nieuw

Suunto D6i Novo met USB Duikcomputer

Serieuze eigenschappen en lucht integratie voor een aantrekkelijke prijs

• Optionele draadloze lucht integratie - de huidige flesdruk, de resterende luchttijd
• 3D-tilt gecompenseerd digitaal kompas
• Gedetailleerde grafische logs en duikgegevens op je laptop met behulp van DM4 met Movescount

software
• Vier duikmodi: Air, Nitrox, Freedive, Gauge
• Ingebouwde duikplanner
• Verkrijgbaar met stalen armband of zwarte polsband

Meer details

€ 599,00

incl. BTW

Suunto D6i Novo met USB Duikcomputer

Serieuze eigenschappen en lucht integratie voor een aantrekkelijke prijs

• Optionele draadloze lucht integratie - de huidige flesdruk, de resterende luchttijd
• 3D-tilt gecompenseerd digitaal kompas
• Gedetailleerde grafische logs en duikgegevens op je laptop met behulp van DM4 met Movescount

software
• Vier duikmodi: Air, Nitrox, Freedive, Gauge
• Ingebouwde duikplanner
• Verkrijgbaar met stalen armband of zwarte polsband

The story
Suunto D6i is de wristop duikcomputer voor de serieuze duiker. Functies zoals het tilt-gecompenseerd 3D kompas en draadloze lucht integratie zijn van onschatbare waarde wanneer je met situaties te maken krijgt waar andere mensen afhankelijk zijn van jouw duikvaardigheden. De Suunto D6i is ook makkelijk te synchroniseren met Movescount.com, zodat je duikinformatie, met foto's en video's, kunt loggen en delen met de rest van de wereld zodra je uit het water bent.

Zorgeloos bewaking van je tank druk.

De D6i bevat optionele draadloze lucht integratie voor een gemakkelijke controle van je tankdruk, zodat je de huidige flesdruk en resterende luchttijd bij kunt houden met een snelle blik op je pols, zodat je meer tijd hebt om van je duik te genieten.

Innovatievekompas technologie
Navigatie is eenvoudiger dan ooit dankzij de tilt-gecompenseerd 3D kompas, dat geeft je het volste vertrouwen in de nauwkeurigheid van de koers, ongeacht de hoek van je pols.

Deel jouw duikervaringen met de wereld
Met behulp van Suunto DM4 met Movescount software op je laptop, kun je jouw Suunto D6i eenvoudig synchroniseren met de Movescount.com online community, waar je gegevens van jouw duik, afbeeldingen en nog veel meer kunt bewaren en delen. Met Movescount, kun je ook informatie delen over te gekke duikplaatsen en in contact komen met andere duikers van over de hele wereld.

Multi-mode veelzijdigheid
Suunto D6i heeft een vier duikmodi. De Air modus wordt gebruikt voor het duiken met standaard perslucht, de Nitrox modus voor een of twee nitroxmengsels en de Gauge modus voor gebruik als een bottom timer. Er is ook een speciale modus voor Freedive duikers.
Met de D6i in de Nitrox modus kun je decompressie versnellen door over te schakelen naar een gasmengsel met een hoger zuurstofpercentage. Jekunt vooraf twee verschillende gasmengsels (met tussen 21% en 99% zuurstof) en PO2waarden voor elke individuele gas instellen. Het is ook snel en eenvoudig om te schakelen tussen beschikbare mengsels tijdens de duik. In de gauge modus, werkt de Suunto D6i als een bottom timer en biedt tevens nauwkeurig profiel sampling en bookmarking functies. Een duiktimer met een reset-functie toont jouw duiktijd in minuten en seconden. Dit is uiterst handig voor de timing van nauwkeuriger bodemtijden en decompressiestops.
Ook voor de serieuze freediver zijn, met de nieuwe Freedive modus, alle functies die je nodig hebt binnen handbereik. De D6i registreert diepte drie keer per seconde en geeft zeer nauwkeurige gegevens over de bereikte ware diepte.

Plan en toetsing
Met de ingebouwde duikplanner kun je komende duiken plannen en no-decompressie data voor verschillende diepten bekijken voordat je in het water gaat. Na de duik, kun je jouw duikgegevens eenvoudig overbrengen naar jouw computer voor verdere analyse met behulp van de optioneel te verkrijgen Suunto DM4 software, voor een gedetailleerd logboek met een grafische weergave van al je duiken.

Net zo stijlvol op het land als in het water
Naast dat Suunto’s D6i een full-featured duikcomputer is, is de Suunto D6i ook een stijlvol ontworpen horloge dat er goed uit ziet in het kantoor als op een live-aboard. Maak u keuze uit een metalen- of zwarte polsband.

KleurBlack

Suunto

  • Suunto Wireless Tankpressure Transmitter

    Suunto Wireless Tank Pressure Transmitter   Met de Suunto draadloze tankdruk zender kun je op hetzelfde moment flesdruk en luchtverbruik gegevens en diepte en tijd controleren - met slechts een blik op je pols. Je zal ook tijdens de hele duik in staat zijn om de geschatte resterende lucht tijd te zien. Real-time luchtverbruik gegevens worden opgeslagen in het geheugen van uw compatibele duikcomputer, zodat je het luchtverbruik van duik tot duiken kan volgen. De zender drukwaarden worden numeriek en grafisch weergegeven op het display van jouw duikcomputer.

    € 179,00


  • Suunto Display Beschermer D9TX/DX/D6i/D4i

    Suunto Screen Protector voor D9 DX D6i D4i modellen Per 2 stuks

    € 12,95


Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.