Suunto D4F Black Uitbreiden

Suunto D4F Black

Suunto Suunto

SS023198000

Nieuw

Suunto D4F Black

 

Het nieuwste van Suunto Dive

 

De Suunto D4f is ideaal voor freediving, snorkelen en onderwatervissers.

 

De Suunto D4f duikcomputer, die nu te bestellen is, is een perfecte metgezel voor bot die onderwatersporten willen beoefenen, zoals freediving, snorkelen en onderwatervissers.

Meer details

€ 459,00

incl. BTW

Suunto D4F Black

 

Het nieuwste van Suunto Dive

 

De Suunto D4f is ideaal voor freediving, snorkelen en onderwatervissers.

 

De Suunto D4f duikcomputer, die nu te bestellen is, is een perfecte metgezel voor hen die onderwatersporten willen beoefenen, zoals freediving, snorkelen en onderwatervissers.

 

Plezierige freediving-ervaring

De Suunto D4f Black is een gespecialiseerde versie van de populaire Suunto D4i duikcomputer, gericht op de initiële functies voor freediving.

Volg je huidige en maximale diepte, duiktijd, oppervlaktetijd en de watertemperatuur. Gebruik na je ervaring de Suunto DM5-software om je duiklogboeken over te brengen naar Suunto Movescount om jouw ervaringen te verrijken en te delen.

Naast het verzamelen van alle belangrijke gegevens van jouw onderwateravonturen, bevat de Suunto D4f een apneu-timer om je ademhalingstechniek te verbeteren.

 

Lichte maar robuuste metgezel

De D4f is geboren uit de Suunto-erfenis van het bouwen van stijlvolle, betrouwbare sportuitrusting. De lichtgewicht kast met roestvrijstalen omlijsting en mineraalkristalglas maken de Suunto d4f in het formaat van een horloge niet alleen een vertrouwde metgezel bij het verkennen van de diepte, maar ziet er ook dagelijks goed uit.

 

Optioneel Suunto USB Interface cable

KleurBlack
Video URLWww.youtube.com/watch?vRKjZ5mrddL4

Suunto

Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.