Fourth Element Xerotherm Gloves Uitbreiden

Fourth Element Xerotherm Gloves

Fourth Element

Nieuw

Xerotherm Gloves

Koude vingers zijn vaak de eerste veelbetekenende tekenen van blootstelling tijdens een lange duik. De Xerotherm-handschoenen bieden uitstekende thermische bescherming als voeringen voor droge handschoenen zonder omvangrijk te zijn, waardoor maximale behendigheid mogelijk is. Stiksels met een laag profiel bieden comfort en grotere gevoeligheid, en bij gebruik in combinatie met de Xerotherm polswarmers en het originele Xerotherm pak, bieden de handschoenen volledige (vinger) top tot teen bescherming voor de ultieme basislaag. De Xerotherm-handschoenen zijn ook uitstekende handschoenen voor gebruik boven water. Siliconen vingertopbescherming zorgt voor extra grip en duurzaamheid op de belangrijkste slijtplekken. De uitstekende warmte-gewichtsverhouding en geweldige prestaties, zelfs als ze nat zijn, maken dat deze handschoenen geweldige allrounders zijn om in elke situatie meer warmte toe te voegen

Meer details

€ 36,90

incl. BTW

Xerotherm Gloves

Koude vingers zijn vaak de eerste veelbetekenende tekenen van blootstelling tijdens een lange duik. De Xerotherm-handschoenen bieden uitstekende thermische bescherming als voeringen voor droge handschoenen zonder omvangrijk te zijn, waardoor maximale behendigheid mogelijk is. Stiksels met een laag profiel bieden comfort en grotere gevoeligheid, en bij gebruik in combinatie met de Xerotherm polswarmers en het originele Xerotherm pak, bieden de handschoenen volledige (vinger) top tot teen bescherming voor de ultieme basislaag. De Xerotherm-handschoenen zijn ook uitstekende handschoenen voor gebruik boven water. Siliconen vingertopbescherming zorgt voor extra grip en duurzaamheid op de belangrijkste slijtplekken. De uitstekende warmte-gewichtsverhouding en geweldige prestaties, zelfs als ze nat zijn, maken dat deze handschoenen geweldige allrounders zijn om in elke situatie meer warmte toe te voegen.

 

  • Uitstekende thermische prestaties

  • Lichtgewicht

  • Laag volume en drijfvermogen

  • Extreem snelle afvoer

  • Slijtvast

  • Mag in de wasmachine

  • Presteert als het nat is

 

  • 53% Polyester / 38% Nylon 9% Elastane

MaatXS,S,M,L,XL,XXL
KleurBlack
Fourth Element
Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.