Scubapro Zoom EVO Combo met Tas Uitbreiden

Scubapro Zoom EVO Combo met Tas

Scubapro Scubapro

Nieuw

Scubapro Zoom EVO Combo Snorkelset met Tas

 

De Zoom Combo bestaat uit het Zoom masker met een kleine volume en twee glazen en een Spectra snorkel. De set wordt met een draagtas geleverd gemaakt van 600D polyester met een PU-coating en heeft een handvat.

Voordeel van het Zoom masker is dat de brilglazen eenvoudig te verwisselen zijn voor glazen op sterkte.

 

Dit is werkelijk DÉ TOP onder de snorkelsets !

 

OPTISCHE/BIFOCALE GLAZEN VERKRIJGBAAR

Meer details

€ 132,00

incl. BTW

Scubapro Zoom EVO Combo Snorkelset met Tas

 

De Zoom Combo bestaat uit het Zoom masker met een kleine volume en twee glazen en een Spectra snorkel. De set wordt met een draagtas geleverd gemaakt van 600D polyester met een PU-coating en heeft een handvat. De glazen van de Zoom kunnen door duikers en snorkelaars zelf worden verwisseld - zonder gereedschap en binnen een minuut. 


Het masker heeft een universele pasvorm en wordt geleverd met een Comfort Strap. De Spectra snorkel is eenvoudig leeg te blazen en prettig ademend.  Door de pijp met grote diameter kan de lucht volop stromen.  Dankzij het flexibele deel zit de snorkel precies goed als jij hem gebruikt. De set wordt met een draagtas geleverd.

 • Met een systeem voor het wisselen van de glazen -- speciaal voor duikers en snorkelaars die glazen op sterkte nodig hebben.

 • Standaard met Ultra Clear-glazen - klein volume om het masker des te makkelijker leeg te blazen.

 • Masker met Comfort Strap.

 • Universele pasvorm - comfortabel en waterdicht.

 • Het bovenste deel van de snorkelpijp met een grote diameter heeft een semidroge top om spatwater zo veel mogelijk buiten te houden.

 • Het onderste deel is van flexibel silicone, waardoor het mondstuk niet in de weg zit wanneer u een ademautomaat gebruikt.

 • Via het waterloosventiel, op het laagste punt van de snorkel, wordt water dat toch binnenkomt, afgevoerd.

 • Het mondstuk à la een ademautomaat ligt goed in de mond dankzij de bijtstukken, ideaal voor langere snorkeltochten.

 • De draagtas is gemaakt van 600D polyester met een PU-coating en heeft een handvat.

 

Dit is werkelijk DÉ TOP onder de snorkelsets !

 

OPTISCHE/BIFOCALE GLAZEN VERKRIJGBAAR

KleurZwart/Zilver,Zwart/Blauw,Zwart/Turquoise,Zwart/Geel

Scubapro

 • Gear Aid Sea Drops Anti-Fog & Lens Cleaner

  McNett SeaDrops   Veilig voor alle glazen en kunststof lenzen en niet schadelijk voor siliconen of rubberen frames. Werkt tegen een beslagen masker en kan op locatie snel worden toegepast. Ook uitermate geschikt voor skibrillen, brillenglazen, volgelaatsmaskers, verrekijkers en telescopen. Niet aanbevolen voor zwembrillen.

  € 9,00


 • Scubapro Beach Snorkel Bag

  Scubapro Beach bag   De Beach Bag is ideaal voor een lekker dagje op het strand. In de tas kun je een complete snorkelset kwijt. Voor jouw sleutels en portemonnee zijn er kleinere vakjes. Handig te dragen aan schouderbanden en handvat. De tas sterk en toch lichtgewicht dankzij de combinatie van 420 denier nylon NT en 450D Rip-stop met naden die met polyester garen zijn gestikt.   Afmetingen: 27x5x71cm. Gewicht: 450g. Inhoud: 9L.

  € 38,00


Sluiten

Scuba-adventures.eu gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.